Kommentarer

Coaching- kurset ga meg det verktøyet jeg manglet som leder!

Jeg har tidligere hatt erfaringer med å » stå fast» i endringsarbeid med enkeltpersoner eller grupper. Nå kjenner jeg at utgangspunktet er mye bedre, og motivasjonen til ta tak i slike oppgaver er betydelig høynet.

Leder Benedicte Nyborg, helse, pleie og omsorg, Aure kommune

Coaching- kurset som berører og endrer!

På kurset fikk vi innsikt og øvelse i en samtaleteknikk som er knallsterk, med fokus på bevisstgjøring og endring. Kurset «berører» på den måten at den som coacher tidlig får frem hva som skjer på det ubevisste plan hos den andre. Spennende å oppdage at det er dette som må til for å oppnå endring, uansett utfordring. Vi fikk øvd oss i stille de riktige spørsmålene, spørsmålene som forandrer og samtidig avdekker potensial. Helle er en strålende foredragsholder. Energisk, faglig sterk og byr på seg selv. Hun klarer å følge opp og se samtlige deltakere på en veldig god måte. Tusen takk for et veldig nyttig kurs!

 Rådgiver i bedriftshelsetjenesten, Annveig Hella-Halvorsen, Skien kommune

 

Brita sier:

Du, Helle Kanaris, er utrolig unik. Aldri har jeg opplevd et så fantastisk verktøy som du har gitt meg. Du får meg til å se ting klart og tydelig og samtidig gi meg et arbeidsvertøy som virkelig fungerer! og er lett å bruke! Ved første besøk lærte jeg mye som endret alt og som har ført til at jeg endelig har tatt de valgene som er best for meg. Jeg jobber målrettet med det du har gitt meg, men det er jo så gøy og så enkelt. Jeg merker store forandringer hos meg selv, positive selvsagt. Og etter alle lysene som gikk opp etter gårsdagens samtale og det fantastiske verktøyet jeg fikk utlevert så vet jeg at jeg nå får det livet jeg ønsker for meg selv. Jeg vil ha et fantastisk liv. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar