Arbeidsglede

 2014-03-06 14.19.52Inger Marie Guddal Einan

 6. mars var jeg tilbake til Kidsa barnehager i Bergen og fikk nok en dag sammen med en gruppe sprudlende styrere. Dagens tema var kurset «Ansett riktig medarbeider» og vi drøftet blant annet betydningen av å ansette medarbeidere som bidrar mest til arbeidsgleden. Mitt under kurset hørtes jubelbrøl fra nabolokalet. Latter og glede, hånd i hånd. Jeg fulgte lyden som kom fra kontoret til Pedagogisk leder og utviklingssjef Inger Marie Guddal Einan. Kontoret var proppet med ballonger og presanger. Anledningen var Inger Marie’s 40 års dag hvor hun ble hyllet og overrasket av sine kolleger. Kontoret hadde blitt dekorert ved midnattstid.  Dette er et eksempel på arbeidsglede – for alle! De som blir gjort stas på og de som lager stasen. Herlig!