Bedriftsbesøk hos INNOCENT

2014-01-30 12.05.08

De siste dagene i januar tilbrakte jeg i London hvor jeg deltok på flere spennende bedriftsbesøk. Felles for alle bedriftene var fokuset på ARBEIDSGLEDE. Mest imponerende i.f.h.t konkrete opplegg i «jakten på arbeidsglede» var bedriften INNOCENT. Thanks to you Tim, for a wonderful visit and a marvellous presentation!!! Helt fantastisk å høre om alle spennende aktiviteter og opplegg INNOCENT har for sine medarbeidere. Gleder meg til å dele dette med mine norske og danske kursdeltakere på våre Arbeidsglede-kurs- og konferanser.  Spesielt spennende blir det å presentere idéene for det offentlige Norge. Ta  en titt på bildet og se hva INNOCENT blant annet gjør for å skape en stammekultur. Her er et barnebilde-galleri av alle ansatte,  og bildet blir hengende selv om noen ender sitt arbeidsforhold med INNOCENT. Hvilket svært få, ikke overraskende, gjør. Denne idéen burde norske barnehager og skoler adoptere. Jeg foreslår barnehager å ha et bilde-galleri av de ansatte hvordan de så ut da de var like gamle som barna er når de starter i barnehagen. For skoler kunne det være et bilde av personalet fra deres første skoleår. Ingen tvil om at dette skaper en tilknytning og et morsomt element i skapelsen av enhetens stammekultur. Oh, by the way; misjonen til INNOCENT er: «To help people work better and go home happier». Noe å også adoptere???